Bookinton

2022 yılında yayımlanan bir çocuk kitabının çizimlerini yaptınız veya çizgi roman mı yayımladınız? O hâlde bu başvuru tarihini kaçırmayın. Aydın Doğan Vakfı, 2019 yılında başlattığı Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması’nın kapsamını genişletti. Bu yıl, 2022 yılı içinde ulusal yayınevleri tarafından yayımlanmış Aydın Doğan Ulusal Çizgi Roman ve Çocuk Kitabı İllüstrasyonu Ödülleri başvurularını kabul için kolları sıvadı.

Çiğdem Yalman Kopan 

Pandeminin etkilerinden yavaş yavaş sıyrıldığımızı 2019 sonrası ertelenen planların yeniden hayata geçirilmesi ile anlıyorum. Aydın Doğan Vakfı’nın Çizgi Roman ve Çocuk Kitabı İllüstrasyonu Ödülleri’nin yeni dönem duyurusu da bu ertelenen planlardan biri.

Başvuru süreci sonrasında alanında uzman jüri üyeleri ile birlikte geçtiğimiz 2 yılın ödül sahipleri belirlenecek. Yeni dönem başvuruları için ise katılım koşulları ve başvuru formu Aydın Doğan Vakfı’nın resmi web sitesinde yayınlamdı. 

Başvurularınızı 1 Mayıs 2023 tarihine kadar www.aydindoganvakfi.org.tr adresinden yapabilirsiniz.

Unutmadan iki ayrı kategoride değerlendirme yapılacağını da belirtelim:

  • Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Ulusal Çizgi Roman Ödülü için katılım koşullarına buradan ulaşabilirsiniz. 
  • Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Ulusal Çocuk Kitabı İllüstrasyonu Ödülü için katılım koşullarına da buradan ulaşabilirsiniz. 

Diğer haberleri incelemek için tıklayın.

Bir Yorum Bırakın

Epostanız gözükmeyecek.